اسانس نعناع |
![]() |
پایان نامه بررسی تأثیر کودهای بیولوژیک و شیمیایی بر عملکرد و میزان اسانس نعناع فلفلی در شرایط آب و هوایی اراک
در گیاهان مسیرهای متابولیکی خاصی از متابولیسم اولیه گیاه منشعب و منجر به تولید ترکیبات متابولیکی منحصر به فردی می شود. این مسیرهای متابولیکی را متابولیسم ثانویه و مواد حاصل را مواد مؤثره می گویند. به بیان دیگر متابولیسم اولیه منجر به متابولیسم ثانویه می شود که پیش ساخت های متابولیسم ثانویه برخی متابولیت های […]
دانلود پایان نامه ارشد رشته کشاورزی : بررسی اثرات اسانس نعناع کوهی بر خصوصیات ماست
1-1- پیش زمینه با توجه به نیاز روز افزون به غذا، حفظ و کنترل مواد غذایی از اهمیت چندانی برخوردار است، بنابراین استفاده از نگهدارنده ها و طعم دهنده های مواد غذایی با منشا طبیعی یکی از مدیریت های مهم در راستای امنیت غذایی و رفع مشکل کمبودغذامیباشد.با پیشرفت تکنولوژی و توجه روز افزون به […]
پایان نامه ارزیابی خصوصیات زراعی و محتوای اسانس تولیدی در نعناع
كاربرد مستقیم گیاهان دارویی در دهه های اخیر به طور قابل ملاحظهای افزایش پیدا كرده است و تعداد زیادی از داروهای موثر و با اهمیت كه امروزه مورد استفاده قرار میگیرند، از این گیاهان استخراج میشوند. مصرف رو به تزاید این گیاهان تنها به كشورهای در حال توسعه محدود نمیشود و اخیراً در كشورهای توسعه […]
پایان نامه ارزیابی خصوصیات زراعی و محتوای اسانس تولیدی در نعناع
كاربرد مستقیم گیاهان دارویی در دهه های اخیر به طور قابل ملاحظهای افزایش پیدا كرده است و تعداد زیادی از داروهای موثر و با اهمیت كه امروزه مورد استفاده قرار میگیرند، از این گیاهان استخراج میشوند. مصرف رو به تزاید این گیاهان تنها به كشورهای در حال توسعه محدود نمیشود و اخیراً در كشورهای توسعه […]
پایان نامه رشته زیست شناسی : بررسی اثرات میکروبی اسانس آویشن و نعناع بر روی پنیر
پنیر فراوردهای است متشکل از چربی و پروتئین شیر، به همراه کلسیم و فسفری که به صورت مختلف با پروتئین شیر ترکیب شدهاند. مخلوط فوق به روش های مختلفی از شیر استخراج میگردد، که برخی از این روشها جدید و برخی دیگر قرنها پیش ابداع شدهاند. پنیر حاوی آب کمتری در مقایسه با شیر است، […]
دانلود پایان نامه بازبینی خواص آنتی میکروبی و آنتی اکسیدانی روغن های اسانسی و ترکیبات آن ها و کاربردهای اخیرشان در فرآورده های آبزیان
بلافاصله پس از صید و خارج کردن از آب، مجموعه تغییراتی در بدن ماهی آغاز می شود که در اثر این تغییرات کاهش قابل توجهی در اختصاصات کیفی محصول ایجاد میگردد. از این رو عدم توجه به شرایط نگهداری پس از صید و نتیجتاً بروز تغییرات نامطلوب در اختصاصات کیفی می تواند در ادامه منجر […]
دانلود پایان نامه بازبینی خواص آنتی میکروبی و آنتی اکسیدانی روغن های اسانسی و ترکیبات آن ها و کاربردهای اخیرشان در فرآورده های آبزیان
بلافاصله پس از صید و خارج کردن از آب، مجموعه تغییراتی در بدن ماهی آغاز می شود که در اثر این تغییرات کاهش قابل توجهی در اختصاصات کیفی محصول ایجاد میگردد. از این رو عدم توجه به شرایط نگهداری پس از صید و نتیجتاً بروز تغییرات نامطلوب در اختصاصات کیفی می تواند در ادامه منجر […]
پایان نامه بررسی تأثیر ترکیبی بستهبندی با اتمسفر تعدیلشده با اسانسهای گیاهی بر کیفیت انبارداری میوه
نگهداری، حفظ کیفیت و افزایش ماندگاری میوهها و سبزیها از اهمیت فراوانی برخوردار است که به طور عمده با وضعیت بازار فروش ارتباط مستقیم دارد. بنابراین، برای افزایش سود عرضه، حفظ کیفیت محصولات باغبانی امری ضروری به نظر میرسد. همچنین، تأمین تقاضای مصرفکننده برای انواع سبزیها و میوهها در طی سال تنها از طریق انبارداری […]
پایان نامه بررسی اثر امواج مایكروویو بر استخراج اسانس و تركیبات شیمیایی موجود در برخی نمونه های گیاهی
تحقیقات در زمینه استخراج ترکیبات فعال بیولوژیکی از گیاهان به سرعت در حال انجام میباشد. در روش های قدیمی مثل تقطیر با بخار آب، با توجه به مدت زمان طولانی حرارت دادن برای رسیدن به دمای لازم جهت تبخیر ترکیبات فرار، بسیاری از این ترکیبات از دست میروند، ترکیبات غیر اشباع و استری تجزیه و […]
پایان نامه ارشد رشته کشاورزی : بررسی اثر بخشی اسانس برخی از گیاهان دارویی بر روی کنترل قارچ
یكی از مهمترین عوامل محدودكننده تولید، بیماریهای گیاهی هستند. هر ساله بخش قابل توجهی از تولیدات گیاهی در اثر بیماریهای گیاهی از بین میروند و این در حالی است كه بیش از 800 میلیون نفر در جهان از غذای كافی برخوردار نیستند. تركیبات شیمیایی كه به صورت مصنوعی تولید میشوند، علاوه بر آلودگیهای زیست محیطی، […]
پایان نامه ارشد رشته کشاورزی : تأثیر ریزمغذیها بر عملکرد اسانس سه گونه اکالیپتوس در منطقه سمنان
مردم یونان باستان، خواص دارویی برخی از گیاهان را به خوبی میدانسته اند. بقراط حکیم بنیانگذار طبّ یونان قدیم و شاگرد وی ارسطو و دیگران، برای استفاده از گیاهان در درمان بیماریها ارزش زیادی قایل بوده اند. آنها علاوه بر استفاده از گیاهان یونان، از گیاهان کشورهای دیگر هم استفاده میبردهاند. پس از آنها، یکی […]
پایان نامه ارشد رشته کشاورزی :تولید موتاسیون در گیاه نعناع فلفلی با بهره گرفتن از موتاژن EMS
در بحث گیاهان دارویی، محدودیتهای کاشت و نگهداری آن ها متعدد میباشد که از آن جمله میتوان به کوتاه بودن فصل کاشت و یا برداشت بعضی از گونههای گیاهی، کمبود زمینهای مناسب جهت داشت، ناچیز بودن مواد موثره حاصل از گیاه و غیره اشاره کرد (ثقه الاسلام و موسوی، 1385). اساس تئوری کشت بافت گیاهی […]
فرم در حال بارگذاری ...
[سه شنبه 1400-05-05] [ 01:21:00 ب.ظ ]
|