پایان نامه ارشد کشاورزی: استفاده از روغن بادام تلخ باعث کاهش از دست دادن آب و چروکیدگی پوست میوه انار و جلوگیری از کاهش کیفیت پوست میوه انار می شود

1- بسته به رقم رنگ پوست و آب میوه قرمز می شود. 2- بایستی اسیدیته آب میوه پایین تر از 85/1 درصد باشد. (بی نام، 1387). تأخیر در برداشت باعث کاهش وزن، کاهش شفافیت و مرغوبیت دانه، افزایش درصد آلودگی به کرم گلوگاه، افزایش درصد ترکیدگی و کاهش خاصیت انبارمانی میوه می­گردد. پایمرد (1391) گزارش […]

پایان نامه های دانلودی رشته کشاورزی – دامپروری

و برای استفاده در پروپوزال ،پایان نامه، تحقیق ، پروژه ، گزارش سمینار و دیگر فعالیت های علمی خودتان از آنها استفاه کنید. پایان نامه اثرات پرایمینگ بذر بر خصوصیات جوانه زنی و رشد گونه Aeluropus macrostachys در شرایط تنش شوری،آزمایشی در قالب طرح کاملاً تصادفی پایان نامه آنالیز شاخص های اقتصادی و انرژی در […]

دانلود پایان نامه شبیه سازی اجزای محدود برای شکل‌دهی قطعات مخروطی نوک تیز

پارامترهای موثر بر فرایند هیدروفرمینگ شامل فشار اولیه داخل محفظه قالب، مسیر فشار، نسبت کشش، هندسه سنبه و ورق، جنس ورق و ضریب اصطکاک می‌باشد]5[.2-1- معرفی روش‌های اصلی هیدروفرمینگ ورق1-2-1- روش‌های ماتریس – سیالدر روش‌های هیدروفرمینگ ماتریس – سیال، سنبه بصورت صلب است و سیال درون محفظه نقش ماتریس را بر عهده دارد. این روش […]

دانلود پایان نامه تأثیر كاربرد پس از برداشت ژل آلوئه ورا و تیمار آب گرم بر ماندگاری و خواص كیفی میوه انگور

1-9-    اهمیت موضوع . 13 فصل 2-     بررسی منابع 15 2-1-    پوششهای خوراكی 15 2-2-    نقش پوشش‌ها در عمر پس از برداشت میوه‌ها 16 2-3-    ژل آلوئه ورا 17 2-3-1-     مشخصات گیاه شناسی آلوئه ورا 17 2-3-2-     تاریخچه استفاده از آلوئه ورا 19 2-3-3-     خواص داروئی ژل آلوئه ورا 19 2-3-4-     تركیبات ژل آلوئه ورا […]

دانلود پایان نامه مطالعه ی فرایند خشک کردن سبزیجات با اندازه گیری ضریب انتقال جرم

محصولات به روش های مستقیم ویا سنتی (باانرژی خورشیدی) و روش های غیر مستقیم (روش های صنعتی و دستگاهی) خشك می شوند مقایسه خشک کردن به روش صنعتی و سنتی 1-روش‌های سنتی خشک کردن بر کیفیت محصول تاثیرات منفی می‌ گذارد، مانند افزایش چروکیدگی بافت، سخت شدن سطح محصول، تغییرات نامطلوب در رنگ، عطر، ‌طعم، […]

پایان نامه تأثیر سه روش خشک کردن خورشیدی، هوای خشک و آفتابی (سنتی) بر کمیت و کیفیت لیمو ترش

در صنعت مواد غذایی تمایل افزاینده ای برای توسعه روش های اقتصادی به منظور تهیه محصولات غذایی با ارزش تغذیه ای و حسی بالا وجود دارد.خشک کردن یکی از گسترده ترین روش های مورد استفاده برای نگه داری میوه ها و سبزی هاست. طی خشک کردن، برای رسیدن به یک فعالیت آبی نهایی که پایداری […]

دانلود پایان نامه تاثیر تیمار کلسیم بر عمر پس از برداشت میوه گوجه فرنگی رقم دافنیس

در دنیای امروز، مدیریت پس از برداشت محصولات کشاورزی به موضوعی مهم تبدیل شده است.از یک طرف افزایش جمعیت و تغییر الگوی مصرف و از طرف دیگر منابع محدود، موجب شده است که هزینه­ های موادغذایی، بخش عمده­ای از بودجه خانوار و نیز بخش عظیمی از هزینه­ های کلان کشور را به خود اختصاص دهد. […]

پایان نامه کارشناسی ارشد رشته کشاورزی در مورد تریتیکاله

همزمان باآغاز هزاره سوم میلادی وباتوجه به جمعیت شش میلیاردی دنیا ورشدروز افزون آن بخصوص درکشورهای درحال توسعه، تامین نیازهای غذائی مردم ازمهمترین مشکلات ومسائل فرا روی بشر می باشد. لذا اهتمام به افزایش کمی وکیفی تولید محصولات زراعی درهمه کشورها ضروری به نظر می رسد. از اینرو اکثرکشورهای دنیا قسمت قابل توجهی از بودجه […]

پایان نامه رشته کشاورزی: بهینه سازی فرایند خشک کردن جعفری و نعناع

کلید واژه ها: بهینه سازی، جعفری، خشک کردن ترکیبی، خشک کردن با مایکروویو، خشک کردن با هوای داغ، مدل سازی، نعناع.  1-1. کلیات خشک کردن میوه‌ها و سبزیجات یکی از قدیمی‌ترین و در عین حال گسترده‌ترین روش‌های شناخته شده جهت نگهداری غذا و از مهم‌ترین فرایندها برای حفظ کیفیت مواد غذایی است. هدف عمده در […]

پایان نامه رشته مهندسی کشاورزی : بیماری لکه خرمایی گندم

بیماری لکه خرمایی که توسط بیمارگر قارچی Drechslera tritici-repentis(Died) Shoemaker ایجاد می­ شود، و یکی از بیماری­های شایع گندم در تمام نقاط مختلف دنیاست، زیرا شرایط رطوبتی که برای تولید محصول مناسب است سبب توسعه بیشتر این بیماری می­گردد (Martens et al., 1994). این بیماری اکثر گونه­ های غلات را مورد
موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...