مرغ گوشتی |
![]() |
پایان نامه بررسی و شناسایی عوامل مؤثردر بهرهوری واحدهای تولید مرغ گوشتی
2-1- بیان مسأله بهرهوری از جمله عواملی است که دوام و بقای بنگاهها را در دنیای پررقابت فعلی تضمین می کند. حاکم شدن فرهنگ بهرهوری، موجب استفاده بهینه از کلیه امکانات مادی و معنوی سازمانها میشود و دائماً توانها، استعدادها و امکانات بالقوه بنگاهها شکوفا میشود (راکوتواریزوا، 2008). امروزه تمام کشورهای جهان در پی بدست […]
پایان نامه بررسی تاثیر افزودن پودر گزنه و ساپونین بر عملکرد کلسترول زرده و ویژگیهای تخم مرغ و وزن جوجه مرغهای مادر گوشتی
افزایش نیاز به تولیدات مرغی منجر به استفادههای غیر ضروری از هورمونها و ترکیبات شیمیایی دیگر شده است که استفاده از این محصولات تقویتی، باعث اثرات جدی در سلامت پرنده و تولیدات آنها خواهد شد و فزون بر این، باعث کاهش دوره تولید و تغییرات فیزیولوژیک میشوند ( Poudelو Khanal، 2010) و نگرانیهای بسیار زیادی […]
پایان نامه : بررسی تاثیر افزودن پودر گزنه و ساپونین بر عملکرد، کلسترول زرده، ویژگیهای تخم مرغ و وزن جوجهی مرغهای مادر گوشتی
افزایش نیاز به تولیدات مرغی منجر به استفادههای غیر ضروری از هورمونها و ترکیبات شیمیایی دیگر شده است که استفاده از این محصولات تقویتی، باعث اثرات جدی در سلامت پرنده و تولیدات آنها خواهد شد و فزون بر این، باعث کاهش دوره تولید و تغییرات فیزیولوژیک میشوند ( Poudelو Khanal، 2010) و نگرانیهای بسیار زیادی […]
پایان نامه بررسی عوامل میکروبی شایع در بیماری اسپوندیلایتیس ئر جوجه های گوشتی
1-1- بیان مسئله اسپوندیلایتیس[1] یا خمیدگی پشت با ابتلای مهره های ستون فقرات به کیفوز(قوز کردگی) مشخص می شود. این حالت به علت چرخش انتهای قدامی مهره به طرف پایین نارسایی در سطح مفصلی در ثابت نگه داشتن مفصل و تغییرات مشابهی در مهره های مجاور ایجاد می شود(1). علائم بالینی این بیماری شامل […]
پایان نامه مقایسه چهار نوع پریمکس تجاری ویتامینه و معدنی (سواد کوه، آمینه گستر، آوای کاسپین شمال و داروسازان) بر عملکرد جوجه های نرگوشتی
تأمین غذای موردنیاز هر جامعهای از مهمترین پیشنیازها جهت نیل به توسعه بیشتر است. در سال 2010، جمعیت جهان به حدود 7 میلیارد نفر رسید که در میان مناطق مختلف، قاره آسیا بیشترین سهم را در این افزایش جمعیت دارا میباشد (جدول 1-1). با رشد فعلی جمعیت در جهان پیش بینی میشود که جمعیت جهان […]
پایان نامه بررسی اثرات جیره های حاوی آویشن، گلگاو زبان و سینبیوتیک بر عملکرد جوجه های گوشتی
در سالهای اخیر با رشد روز افزون جمعیت نیاز به مواد غذایی در جوامع مختلف انسانی نیز افزایش یافته است. بخشی از این مواد غذایی مانند گوشت، شیر و لبنیات توسط حیوان تاًمین میشود. تأمین پروتئین حیوانی مورد نیاز جامعه به سبب نقشی که در رشد و سلامت فکری و جسمی جامعه دارد از شاخصهای […]
پایان نامه بررسی اثر چای و مقایسه آن با آنتی بیوتیک و پروبیوتیک و پری بیوتیک در جیره های بر پایه گندم بر عملکرد جوجه های گوشتی
لولة گوارش پرندگان به هنگام تفریخ كاملاً استریل میباشد. جوجهها بلافاصله پس از تفریخ شروع به نوكزدن و خوردن مواد درون آشیانه یا بقایای پوسته میكنند. در این زمان میكروبهای آشیانه یا محل جوجهكشی به سرعت در روده جایگزین میشوند. در رودة كوچك جمعیت باكتریایی مشابه با پرندگان بالغ، ظرف دو هفته پس از تفریخ […]
پایان نامه اثر سطوح مختلف کنجاله کنجد در جیره های بر پایه اسید های آمینه کل و قابل هضم همراه با فیتاز برعملكرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی
مصرف گوشت مرغ در آمریکا در طول جنگ جهانی دوم و پس از کمبود شدید گوشت گاو و خوک بشدت افزایش یافت. در اروپا نیز در سال 1996 پس از همهگیری جنون گاوی مصرف گوشت مرغ از مصرف سایر انواع گوشتها پیشی گرفت. در سال 2011 رتبهبندی 10 کشور بزرگ تولید کننده گوشت مرغ در […]
پایان نامه مطالعات نظری پیرامون بهبود کیفیت و افزایش تولید به منظور شناسایی عوامل موثر بر صنعت مرغداری
بررسیهای انجام شده نشان میدهد که غذای اکثر مردم جهان (به خصوص کشورهای در حال توسعه) دچار کمبود پروتئین میباشد و از آنجا که پروتئین به خصوص پروتئین حیوانی، نقش اساسی در تغذیه بشر دارد، کیفیت و میزان آن باید به حد مطلوب برسد (نیکوگفتار، 1382). گوشت مرغ در سالهای اخیر به طور وسیعی جهت […]
پایان نامه بررسی اثر حفاظتی عصاره الکلی یونجه (Medicago sativa) بر روی آنزیم های عملکردی کبد و پارامترهای خونی در مسمومیت کبدی در جوجههای گوشتی نژاد Rass
طیور، کارآمدترین راه تبدیل محصولات فرعی و ضایعات کشاورزی به گوشت و تخممرغ برای مصرف انسان میباشد. بنابراین پرورش طیور و افزایش تولیدات آنها یکی از مهمترین و عملیترین راههای تأمین پروتئین حیوانی در کشور ما است. پرورش طیور صنعتی توسعه یافته میباشد، به طوریکه قادر است غذای قابل مصرف بیشتر و با هزینه کمتر، […]
پایان نامه بررسی اثر افزودنیهای خوراکی های مختلف بر سیستم ایمنی بدن ،مورفولوژی روده و عملکرد جوجه های گوشتی
امروزه صنعت پرورش طیور در مقیاس جهانی، به دلیل میزان سرمایه گذاری، حجم سرمایه در گردش، اشتغال زایی و تولید منابع ارزان پروتئین حیوانی برای بشر از مهمترین صنایع به شمار می روند. در كشور ما، این صنعت از حدود 4 دهه پیش شكل گرفته است و با گذر از فراز و فرودهای متعدد، هم […]
پایان نامه بررسی و مقایسه میزان ظرفیت نگهداری آب و ماندگاری گوشت مرغ با شترمرغ
در اینجا به طور خلاصه به فرضیات، اهداف، بیان مسئله و تعریف واژه ها اشاره شده است. 1-2- پرسش اصلی تحقیق (مساله تحقیق): آیا میزان ظرفیت نگهداریآب گوشت مرغ و شترمرغ با هم فرق دارد؟ آیا در شرایط یکسان نگهداری میزان ماندگاری گوشت مرغ و شترمرغ با هم فرق دارد؟ 1-2-1- بیان مسأله اساسی تحقیق […]
فرم در حال بارگذاری ...
[سه شنبه 1400-05-05] [ 11:56:00 ق.ظ ]
|