محیط انجماد |
![]() |
پایان نامه : مقایسه اثرات سطوح مختلف لسیتین سویا و زرده تخم مرغ در محیط انجماد بر كیفیت اسپرم قوچ افشاری در داخل فصل تولیدمثل
فرایند انجماد و ذوب اسپرم شامل در معرض قرار گرفتن ابتدایی اسپرم با مواد محافظ انجمادی، کاهشدما به زیرصفر درجه سلسیوس، ذخیره، ذوب و سرانجام حذف ماده محافظ انجمادی و بازگشت به حالت طبیعی است. این تغییرات باعث آسیبهای ساختاری و بیوشیمیایی به اسپرم می شود که می تواند زندهمانی و باروری اسپرم را تحت […]
پایان نامه ارشد مهندسی کشاورزی: مقایسه اثرات سطوح مختلف لسیتین سویا و زرده تخم مرغ در محیط انجماد بر كیفیت اسپرم قوچ افشاری در داخل فصل تولیدمثل
فرایند انجماد و ذوب اسپرم شامل در معرض قرار گرفتن ابتدایی اسپرم با مواد محافظ انجمادی، کاهشدما به زیرصفر درجه سلسیوس، ذخیره، ذوب و سرانجام حذف ماده محافظ انجمادی و بازگشت به حالت طبیعی است. این تغییرات باعث آسیبهای ساختاری و بیوشیمیایی به اسپرم می شود که می تواند زندهمانی و باروری اسپرم را تحت […]
پایان نامه های دانلودی رشته کشاورزی – دامپروری
و برای استفاده در پروپوزال ،پایان نامه، تحقیق ، پروژه ، گزارش سمینار و دیگر فعالیت های علمی خودتان از آنها استفاه کنید. پایان نامه اثرات پرایمینگ بذر بر خصوصیات جوانه زنی و رشد گونه Aeluropus macrostachys در شرایط تنش شوری،آزمایشی در قالب طرح کاملاً تصادفی پایان نامه آنالیز شاخص های اقتصادی و انرژی در […]
پایان نامه تحلیل سینوپتیکی و آماری تگرگ در شهرستان سنندج
بیان مسأله مخاطرات طبیعی جزو ویژگی های طبیعت است و هیچ چیز طبیعت بد نیست بلکه این حوادث زمانی زیانبار خواهند بود که انسان با راه های مقابله با آن آشنا نباشد ، گاهی انواع مخاطرات طبیعی را تا 40 مورد ذکر می کنند که بسیاری از آن ها در ایران نیز اتفاق می […]
پایان نامه های دانلودی رشته زیست شناسی
و برای استفاده در پروپوزال ،پایان نامه، تحقیق ، پروژه ، گزارش سمینار و دیگر فعالیت های علمی خودتان از آنها استفاه کنید دانلود پایان نامه جداسازی و تهیه تک کلون های القاء کننده پرحساسیتی دیررسDTH) ) از لیشمانیا ماژور و ارزیابی آن ها به صورت in vitro و invivo در مقایسه با لیشمانین پایان […]
پایان نامه بررسی تاثیر آلدوسترون در بهبود کیفی جنین های حاصل از تخمک های منجمد شده گوسفند
بدین منظور تخمك های استحصال شده از تخمدان های كشتارگاهی گوسفند، در مرحله GV از تقسیمات میوزی به روش کرایوتاپ و با بهره گرفتن از روش انجماد شیشه ای منجمد و پس از گذشت یک هفته ذوب شده و پس از لقاح، مراحل تكاملی آنها در شرایط آزمایشگاهی مورد بررسی قرار می گیرد. فصل اول: […]
پایان نامه بررسی اثر پارامترهای فرایند تولید شمش نیمه جامد آلیاژ Al-A356 بر روی خواص قطعه تولیدی
فرآوری نیمه جامد یک فرایند تهیه فلزات و آلیاژها است که در چند سال اخیر توسعه سریعی داشته است. در این فرایند آلیاژ مورد نظر ابتدا تحت شرایط کنترل شدهای ذوب شده، سپس در دامنه انجماد آن به مذاب تنش برشی وارد می شود. اعمال تنش برشی در منطقه دو فازی منجر به تخریب ساختار […]
دانلود پایان نامه تحلیل عددی ذخیره سازی انرژی گرمایی در مبدل های حرارتی با مواد تغییر فاز دهنده
3-2-3.. هندسه مسئله. 49 3-2-4 شبکه بندی.. 51 3-2-5.. حل مستقل از شبکه و حساسیت بازه زمانی.. 57 3-3. معادلات حاکم در این تحقیق.. 61 3-3-1.. شرایط مرزی و اولیه. 62 3-4. اعتبار سنجی.. 63 3-5. بررسی نتایج.. 66 3-5-1.. بررسی اثر تعداد پره ها 66 3-5-2 بررسی اثر ارتفاع پره ها 70 3-5-3.. بررسی […]
دانلود پایان نامه ارشد: شبیه سازی عددی رفتار خاک تحت تراکم دینامیکی
1-1- بهسازی خاک به طور کلی برای استقرار سازهها در زمینهای ضعیف میتوان از سه روش انتقال بار به لایه های مقاوم در اعماق زمین به وسیله پیهای عمیق، جابجایی و جایگزینی مصالح مرغوب و بهبود مقاومت خاک به وسیله روشهای بهسازی استفاده نمود.با توجه به اینکه ساختگاه بعضی سازه ها زمینهای سست با مقاومت و […]
دانلود پایان نامه مدلسازی و بررسی تجربی تشکیل برفک روی سطح سرد خمیده
تشکیل برفک در وسیلههای حمل و نقل نیز اثرهای قابل توجهی دارد. تشکیل برفک بر روی بالهای هواپیما (در شب به دلیل تشعشع سطح هواپیما با آسمان، دمای سطح هواپیما از هوای اطراف کمتر می شود) وضعیت آیرودینامیکی آن را تغییر داده و اثر نامطلوبی بر حرکت هواپیما دارد. این معضل در صنعت حمل و […]
پایان نامه بررسی و مقایسه میزان ظرفیت نگهداری آب و ماندگاری گوشت مرغ با شترمرغ
در اینجا به طور خلاصه به فرضیات، اهداف، بیان مسئله و تعریف واژه ها اشاره شده است. 1-2- پرسش اصلی تحقیق (مساله تحقیق): آیا میزان ظرفیت نگهداریآب گوشت مرغ و شترمرغ با هم فرق دارد؟ آیا در شرایط یکسان نگهداری میزان ماندگاری گوشت مرغ و شترمرغ با هم فرق دارد؟ 1-2-1- بیان مسأله اساسی تحقیق […]
دانلود پایان نامه بررسی استفاده از عصاره و بیومس قارچ تریکودرما بعنوان نگه دارنده زیستی و مقایسه آن با نیترات بعنوان نگه دارنده مرسوم
فصل اول کلیات تحقیق 1-1- اصول کلی نگهداری مواد غذایی تاریخ نگهداری مواد غذایی با تاریخ پیدایش انسان و تغذیه وی همراه بوده، یکی از بزرگترین مشکلات اکولوژیکی آن را تشکیل داده است زیرا بشر به منظور نگهداری مواد غذایی برای سایر فصول همواره با موجودات مزاحمی که خود را شریک غذای او […]
فرم در حال بارگذاری ...
[یکشنبه 1400-05-03] [ 11:46:00 ب.ظ ]
|